info

Covid-19 information

Under bra länkar finns nu en länk till Sweden Abroad där man kan läsa aktuell information rörande covid-19 läget i Österrike. Värt att tänka på är att vaccinpasset bara är giltigt i 270 dagar efter dos nr 2 så ni som fick vaccinet tidigt bör se till att ta er 3:e dos i god tid … Continue reading »

Categories: info, nyhet, resan | Tags: | Leave a comment

Utvärdering av Loferresan 2020

Nu är resultatet av utvärderingen klar och jag har fått många bra synpunkter, tack för det! Jag kan redan nu avslöja att vi nästa år kommer sikta på att nattstoppet påvägen ner blir på en större rastplats. Vi ska tidigarelägga middagen så att de med barn känner sig mer delaktiga och jag ska bli tydligare … Continue reading »

Categories: info, nyhet, resan | Kommentarer inaktiverade för Utvärdering av Loferresan 2020

Lägesuppdatering Jubileumsresan

Nu börja det närma sig vinter och förberedelserna för vinterns Loferresa pågår. I takt med att liftsystemen i vårt område byggs ut så öppnar sig nya möjligheter, i vinter kommer vi tex kunna åka skidor från Saalbach till Zell Am Zee. En ny lift gör det också möjligt att ta sig direkt från byn i … Continue reading »

Categories: info, nyhet, resan | Kommentarer inaktiverade för Lägesuppdatering Jubileumsresan

Busslista och tider

Hej på er! Nu är det bara en vecka kvar till avresa, här är tiderna och platserna som gäller för fredagen den 15 februari. Kl.08.45 Lastning Örebro, Scandic Västhaga, (Föraren har innan dess 30 minuters rast i Örebro kl. 08.15-08.45) Kl.09.00 Avresa från Örebro Kl.10.30 Lastning Mjölby, NCC, Trafikplats Hulje, Omlastarvägen/Hagalundsgatan Kl.11.00 Avresa från Mjölby … Continue reading »

Categories: info, nyhet, resan | Kommentarer inaktiverade för Busslista och tider

Bussplacering 2015

Så har det årliga pusslet med att placera ut alla härliga resenärer i bussen lagts klart. Resultatet finns under Anmälda alternativt kan du ladda ner  bussplaceringen som excel-fil här. Vi ses på bussen!

Categories: info, resan | Leave a comment