Lägesuppdatering Jubileumsresan

Posted by on 20 november, 2019

Nu börja det närma sig vinter och förberedelserna för vinterns Loferresa pågår. I takt med att liftsystemen i vårt område byggs ut så öppnar sig nya möjligheter, i vinter kommer vi tex kunna åka skidor från Saalbach till Zell Am Zee. En ny lift gör det också möjligt att ta sig direkt från byn i Kaprun upp på glaciären Kitzsteinhorn. Även i Lofer kommer vi mötas av en ny stollift då den gamla 4-stolen blivit ersatt av en ny expresslift.

Jag har fått reda på vilka rum vi får och priserna från hotellet, förutom den årliga höjningen på rumspriserna så går valutakursen fortfarande inte vår väg. Det innebär att resan kommer bli några hundra dyrare jämfört med förra året, mer detaljer får ni i ert mail med slutbetalningsinformation som kommer skickas ut under december. Slutbetalningen skall sedan göras innan sista januari.

Innan jag gör i ordning er slutbetalning skulle jag vilja veta vilka som vill köpa med liftkort, det som går att förbeställa är 6-dagars Salzburg Super Ski Card, kostnad ca 3300kr för vuxen. Ni får då liftkorten levererade till hotellet och jag delar ut dem vid middagen första kvällen. Ni som vill förbeställa liftkort, mailar mig senast den 10 december.

Jag vill även passa på redan nu att be er tänka en extragång på vad ni packar med er i vinter, eftersom vi reser med en dubbeldäckarbuss som har mindre lastutrymme än bussarna vi är vana vid.

 

/Simon

Comments are closed.