Author Archives: Simon

Loferresan 2022 blir digital, anmälan flyttas till 2023

Tyvärr måste vi även denna vinter ställa in vår fysiska resa ner till Lofer. Det rådande smittoläget och restriktionerna har lett till en stor osäkerhet. Nästan alla av er som var bokade på årets resa har hört av sig och velat skjuta på anmälan till nästa vinter så därför ställer vi om kör en digital … Continue reading »

Categories: nyhet | Leave a comment

Covid-19 information

Under bra länkar finns nu en länk till Sweden Abroad där man kan läsa aktuell information rörande covid-19 läget i Österrike. Värt att tänka på är att vaccinpasset bara är giltigt i 270 dagar efter dos nr 2 så ni som fick vaccinet tidigt bör se till att ta er 3:e dos i god tid … Continue reading »

Categories: info, nyhet, resan | Tags: | Leave a comment

Lediga platser på vinterns bästa resa!

Just nu finns det två lediga platser på Loferresan 2022. Skynda er in och anmäl er så sidan för anmälan.

Categories: nyhet, resan | Leave a comment

Förberedelserna inför 2022 är igång

Hej! Nu när höstmörkret och rusket gjort sin entré så vill man ju ha roliga saker att se fram emot, tex Loferresan 2022! Om inget drastiskt händer så kommer vi genomföra Loferresan 2022 enligt plan, med 65 platser i bussen. Det finns en viss osäkerhet om priset på vinterns resa som förutom den sedvanliga prishöjningen … Continue reading »

Categories: nyhet | Tags: | Kommentarer inaktiverade för Förberedelserna inför 2022 är igång

Följ med på den digitala Loferresan

I år får vi åka på en digital Loferresa, med minnen från tidigare år och kanske lite andra spännande inlägg. Följ med genom att gå med i gruppen Loferresan på Facebook: https://www.facebook.com/groups/loferresan/

Categories: nyhet | Kommentarer inaktiverade för Följ med på den digitala Loferresan