Author Archives: Simon

Årets Loferfilm

Nu finns årets Loferfilm att beskåda på sidan för Filmer! Där finns även alster från tidigare år, in och njut! Stort tack till Ola Johansson som skapat filmen och fått med så mycket av veckans musik. Stort tack till alla som bidragit med material så det kunde bli en så fin film.

Categories: nyhet | Leave a comment

Anmälan till Loferresan 2025 är nu öppen!

Nu kan ni anmäla er till den fantastiska sportlovsresan till Lofer v.8 2025! Klicka er in på sidan för anmälan och säkra er plats redan nu.

Categories: nyhet | Leave a comment

Information inför resan

Här kommer lite information som är bra att veta inför resan och den efterfrågade bussplaceringslistan. 1. Reseprogram 16/2 08:15 Samling vid Scandic Västhaga i Örebro för lastning. 08:30 Avresa från Örebro . 10:15 Samling och lastning  på Jägarvallsgatan 23 i Linköping 10:30 Avresa från Linköping ca 13:00-14:00 Lunchpaus i Värnamo, McDonalds, Max, Burger King, Hotell … Continue reading »

Categories: nyhet | Leave a comment

2 lediga platser på vinterns bästa resa!

Pga en avbokning så finns nu möjligheten för två personer att hänga på till Lofer redan nu på fredag, skynda att fynda! In och anmäl er på sidan för anmälan. Mvh Simon

Categories: nyhet | Leave a comment

Loferresan 2024 fullbokad!

Nu är årets buss fylld till sista plats, ni som är sugna på att följa med 2025 får hålla utkik efter när anmälan öppnar här på hemsidan och i facebookgruppen Loferresan. Ni som åker med i år kommer givetvis också få information om när anmälan öppnar men ni får reda på det lite tidigare! Även … Continue reading »

Categories: nyhet | Leave a comment