Busslistan färdig – kolla in dina busskompisar!

Posted by on 29 januari, 2023

Nu är årets bussplacering färdig, dags att kolla in och memorera vart just ni ska sitta och vilka kompisar ni har bredvid er. Som vanligt har jag försökt att tillmötesgå alla era önskemål och om man skulle bli åksjuk så finns det 6 tomma platser längst fram på övervåningen samt en plats där nere längst fram att disponera om och när behovet uppstår. Alla de tomma platserna på bussen är tänkta som extra rotationsplatser och kan även användas om man vill byta busskamrat eller bara vill spana ut över trafiken och omgivningarna för en stund.

När ni nu börjar planera för er tid i bussen så är det även bra att tänka på att utrymmet för packning inne i bussen är väldigt begränsat. Ha därför bara de saker som ni behöver under resan med er in i bussen, vi kommer göra pauser för både lunch, middag och frukost så matsäck kan man med fördel packa i en väska som förvaras utanför busskupén.

Comments are closed.