Loferresan 2022 blir digital, anmälan flyttas till 2023

Posted by on 17 januari, 2022

Tyvärr måste vi även denna vinter ställa in vår fysiska resa ner till Lofer. Det rådande smittoläget och restriktionerna har lett till en stor osäkerhet. Nästan alla av er som var bokade på årets resa har hört av sig och velat skjuta på anmälan till nästa vinter så därför ställer vi om kör en digital Loferresa 2022. Var med och bidra med era minnen från tidigare år och kom gärna med nya inspel om vad som händer under er vecka då ni egentligen skulle vara i Lofer. Resan kommer att genomföras i Loferresans Facebook grupp.

Ni som är anmälda till Loferresan 2022 kommer automatiskt få er anmälan flyttad till 2023 års resa, om ni inte vill följa med nästa vinter så återkommer ni till mig så snart som möjligt så återfår ni anmälningsavgiften. Ev. lediga platser kommer sedan att vara möjliga att boka genom att först göra en intresseanmälan.

Om det är några som inte kan hålla sig borta ifrån Lofer i vinter så hälsar Hans att det finns möjlighet att komma och bo på hotellet under v8 om man ordnar egen transport ner (förslagsvis tar man då nattåget, ÖBB Nightjet, från Hamburg på fredagskvällen som är framme i Kufstein (45min från Lofer) på lördag morgon.) Hör i så fall av er till mig så förmedlar jag det vidare till Hans för bokning.

Nu håller vi alla tummar vi kan för att omikron och alla nya varianter har lugnat ner sig till nästa vinter så vi äntligen kan få åka tillbaka till vårt Lofer!

/Simon

Comments are closed.