Nu börjar det närma sig vinter och vilken vinter det blir!

Posted by on 13 oktober, 2022

Som vi alla har längtat till att det äntligen ska bli vinter igen! ❄️☃️ Denna vinter kommer vi äntligen få återse vårt kära Österrike 🇦🇹 och Lofergubben kommer ligga där och vänta på oss när vi rullar in den 18 februari. Hans och Johannes har lovat att ölen kommer fyllas i glasen i samma stund som vi rullar in på gårdsplanen framför Gasthof Hochmoos och backarna kommer ligga redo med sina ränder och fluffig snö!

Jag tror inte jag är ensam om att känna att det ska bli så härligt att äntligen få fira sportlov på riktig igen och det göra ju såklart i Lofer!

Just nu är jag i full färd med att se över kostnadsbilden inför vinterns resa, som ni säkert vet så har alla priser gått upp så räkna med en något högre prisbild än tidigare år. Så snart det är mer klart så kommer jag lägga ut mer info om priset.

Om det skulle vara så att någon av er ångrat er och inte vill följa med så vill jag veta detta så snabbt som möjligt så vi kan försöka att fylla era platser med de som är på väntelistan. Om ni avbokar och vi inte kan fylla er plats så får ni inte tillbaka anmälningsavgiften.

/Simon

Comments are closed.