Förberedelserna inför 2022 är igång

Posted by on 29 september, 2021

Hej!

Nu när höstmörkret och rusket gjort sin entré så vill man ju ha roliga saker att se fram emot, tex Loferresan 2022!

Om inget drastiskt händer så kommer vi genomföra Loferresan 2022 enligt plan, med 65 platser i bussen. Det finns en viss osäkerhet om priset på vinterns resa som förutom den sedvanliga prishöjningen förmodligen kommer drabbas av ökade kostnader för buss, drivmedel och färja. Räkna därför med en något större ökning av priset än mellan tidigare år. Så fort som alla kostnader är spikade så återkommer jag med mer detaljer.

För att resan ska bli så säker som möjligt för alla deltagare och för att minimera problem vid gränsövergångar (då alla måste kunna visa upp ett giltigt vaccinbevis) så kommer endast fullvaccinerade personer att få följa med på resan i vinter. Detta beslut bygger även på Folkhälsomyndighetens allmäna råd för ovaccinerade. Undantag görs för barn som enligt Folkhälsomyndighetens rekommendation inte har erbjudits vaccin. Om ni ännu inte har vaccinerat er så finns fortfarande tid att göra det i god tid innan resan.

Om det är några som ångrat sig och inte vill följa med på vinterns resa så får ni gärna meddela detta så snart som möjligt då vi har personer som står på kö för att komma med.

Comments are closed.