Author Archives: Viktor

Film från årets resa

Så här när de sista milen avverkas genom Sverige på 2017 års Loferresa kan filmen från årets resa vara ett verktyg för att minnas hur trevligt det var med baren-i-backen eller hur mycket strålande sol vi faktiskt fick eller hur mycket mat vi åt eller hur blöt poolen var eller… På sidan med filmer finns … Continue reading »

Categories: nyhet | Kommentarer inaktiverade för Film från årets resa

Börja peppa!

Med varsam hand har familjen Sundström de yngre kreerat en film för att minnas tillbaka hur Loferresan 2016 var. Vi tror att den (och ev äldre filmer) kan vara ett fenomenalt bra sätt att hitta stämningen inför Loferresan 2017. Så håll till godo och börja peppa:

Categories: nyhet | Kommentarer inaktiverade för Börja peppa!

Årets resa till ända & anmälan är igång för 2016

Så har bussen nått Sverige och 2015 års Loferresa avslutats. I och med det har även intresseanmälan för 2016 års resa öppnat, så gå gärna in på sidan för Anmälan och berätta att du vill hänga med nästa år! För att ta del av både tjo och tjim, blandade bilder, filmer med mera från olika … Continue reading »

Categories: nyhet | Leave a comment

Bussplacering 2015

Så har det årliga pusslet med att placera ut alla härliga resenärer i bussen lagts klart. Resultatet finns under Anmälda alternativt kan du ladda ner  bussplaceringen som excel-fil här. Vi ses på bussen!

Categories: info, resan | Leave a comment

2014 års resa till ända

Nu är 2014 års version av Loferresan nära nog till ända och vi som inte hade lyckan att delta i år hoppas att den var minst lika bra som den brukar vara! Vi ser fram emot att få se bildbevis på saken i fråga. Vidare har nu dörrarna öppnat för att anmäla intresse till 2015 … Continue reading »

Categories: nyhet | Leave a comment